TEME

Istina o skijanju - 2010

istinaoskijanju2010

Autor: Danko Puškarić           

Naslov: Istina o skijanju      

Cena: 2.990 dinara + ptt troškovi slanja

Izdavač: INFOSTUDIO d.o.o., Ogulin, Hrvatska
Godina izdanja: 2010
Štampana na:   Hrvatskom jeziku
Format:
165 x 240 mm
Broj strana: 262
Povez: Meki

KRATAK OPIS
Knjiga dolazi s malo provokativnim nazivom, a opravdanje ima u pristupu skijanju i snowboardu na jedan potpuno novi način, i autor sam za nju kaže da vas ona neće naučiti skijati niti voziti snowboard.

Ono što će vam ova knjiga pružiti su informacije kojima raspolažu samo vrhunski skijaški i snowboard treneri, koji ih "sebično" čuvaju samo za sebe. Knjiga je pisana jednostavnim jezikom, i u potpunosti je prilagođena svim grupama skijaša i bordera, početnicima i naprednim, učiteljima i trenerima skijanja odnosno snowboarda.

Ova publikacija jednostavno ima jako puno korisnih informacija koje ne možete naučiti samostalno ili u školi skijanja, a preko su potrebne svakom skijašu, odnosno borderu. Na impresivne 262 stranice  saznaćete kako da se pripremite za skijanje za samo nekoliko nedelja, kako bi mogli bez ikakvog umora skijati po ceo dan, pravila zdrave ishrane, pa sve do toga kako možete smršati skijajući.

U drugom delu knjige saznaćete sve o mogućim povredama i šta učiniti da do njih ne dođe. Naučićete i mnoštvo informacija o skijaškoj opremi koje verovatno niste znali, kao i kako da samostalno vrhunski održavate svoje skije i daske i na taj način i uštedite.

Zadnji deo knjige je predviđen za najiskusnije skijaše i on govori o vožnji izvan uređenih staza skijališta, popularnom "freerideu". Osim detaljnog opisa potrebne opreme za freeride, naučićete sve o lavinama i drugim opasnostima koje vrebaju na skijanju izvan uređenih staza. Kako prepoznati potencijalno opasnu padinu, kao i šta učiniti u slučaju ako do lavine ipak dođe. Treba napomenuti da u svetu u lavinama godišnje pogine više stotina ljudi, i to uglavnom onih koji ne znaju da prepoznaju potencijalno opasna područja.

Obični skijaši ne znaju da se pravilno zaštite i prepoznaju znakove opasnosti i u skladu sa njima preduzmu zaštitne mere. Knjiga obiluje obiljem istraživanja i dokaza, a najzanimljiviji deo govori o tome da će te koristeći pravo valjane informacije višestruko smanjiti opasnost od povređivanja na snegu.

 "Istina o skijanju" - Poručite ODMAH!

Cena: 2.990 din + PTT troškovi slanja.

Moguć dogovor za lično preuzimanje u Beogradu bez poštanskih troškova.

Napomena:  U polju "Adresa isporuke" poželnjo je da navedite i Vas broj telefona radi lakseg dogovora o nacinu slanja i preuzimanja knjige.

Naručite ovu knjigu


Mali ski bonton - 2010

maliskibontonnaslovna

Autori: Mirjana Granzov, Velibor Lazović, Igor Božić          Naslov: Mali ski bonton          Cena: 350 din + 90 din ptt troškovi slanja